PARALIA I   studia a apartmány - recenze

Řazení
1 2

Krásná dovolená
09.08.2017
Celkově hodnotím velmi kladně. Moře, pláž, výlety, delegát - vše výborné.Překvapilo mě pouze neuvěřitelné vlhko, které jsme ovšem eliminovali dokoupením klimatizace.Negativní zkušenost jsme měli jen s leteckou dopravou (oba lety s minimálně hodinovým zpožděním), ale to je kritika mířená na ...

Celkové hodnocení

Balínová Jana

Krásná dovolená.
02.08.2017
Nádherný ostrov.Neustále se vracíme a stále objevujeme něco nového.Hezké pláže, příroda. Ubytování, výlety, celková organizovanost od VIAMARE je dokonalá a jako třešnička na dortu - úžasný delegát.

Celkové hodnocení

Mirka

Podzimní pohoda
05.10.2016
Ubytování bylo příjemné, blízko pláže. Na pláži dostatek soukromí. Vesnička menší, ale zásobená. V okolí příjemné procházky. Možno jít pěšky i na další pláž.Delegát Martin velmi vstřícný a schopný zařídit vše potřebné. Je na ostrově opravdu "jako doma".

Celkové hodnocení

Alena Rettová

Hezká dovolená
21.09.2016
Bylo to tradičně hezké, delegát Martin je velice ochotný a zkušený a ještě ke všemu byl odlet z Prahy i Korfu na čas, takže super.

Celkové hodnocení

20.09.2016
Pěkné letovisko, ubytování v krásném penzionu, široké dlouhé písčité pláže se skutečně pozvolným dnem-super vhodné pro rodiny s malými dětmi.Navštívili jsme tři restaurace, všude velké chutné porce. Jediný kaz na kráse bylo počasí, ze sedmi dnů nám tři dny pršelo.

Celkové hodnocení

Ing Jan Gruber

Týden na Korfu
07.09.2016
Ubytování pohodlné, malý sprchový kout bez zabezpečení, zlití celé koupelny, moře a pláž blízko, krásné, delegát velmi přátelský a odborně fundovaný.

Celkové hodnocení

Jarmila Ullschmiedová

Korfu jak ho známe už 20 let
17.08.2016
Korfu nikdy nezklame najdete organizované pláže se slunečníky a lehátky i opuštěné pláže a krásnou přírodu. Ubytování v Paralia I bylo příjemné a přízemí nepotřebovalo ani klimatizaci a i z přízemí krásný boční výhled na moře.. Delegát se o nás staral a několikrát týdně se přišel podívat jak se nám ...

Celkové hodnocení

Jarmila Drábková

Dovolená 2016
04.08.2016
Agios Stefanos je naše oblíbená destinace, protože vyhledáváme klidná místa, menší pláže a přírodní krásy. To vše jsme zde nalezli, k tomu ubytování v pěkném prostředí, spokojenost se službami cestovní kanceláře a rozmanité možnosti stravování. Doporučuji seniorům a rodinám s malými dětmi.

Celkové hodnocení

1 2

Sledujte nás

Google Plus You Tube

© Copyright VIAMARE s. r. o. Specialista na Řecko od roku 1992-2017 . Všechna práva vyhrazena.
Realizace: MagicWare | Redakční systém is>content | Rezervační systém is>tour