ERATO   studia a apartmány - recenze

Řazení

Pavlína

Plakias - Erato
17.06.2015
Hotel Erato prošel letos rekonstrukcí takže se můžete těšit. Pokoje jsou sice malé (nábytek na mě působil jako starší, ale OK), koupelna opravdu pidi, ale za to zcela nová a krásná. Kuchyňský kout vyhovující - ten byl možná původní, ale ve velmi dobrém stavu. Nádobí dostačující. Varná konvice a ...

Celkové hodnocení

Zuzana

Erato (Zuzana, 2014)
13.07.2014
V Eratu jsem bydlela se třemi dětmi ( 6,13 a 15).Ubytování bylo plně dostačující. Pravidelný úklid. Vše čisté a funkční.Nádherný výhled na moře. Na pláž opravdu kousíček. A pláž je nepřeplněná i v hlavní sezoně. Bazén v zahradě je výbornou přidanou hodnotou a každý den jsme ho všichni rádi ... Pro nás dovolená naprosto splnila očekávání a rádi se do Erata vrátíme.

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Jana

Erato (Jana, 2014)
07.07.2014
Byl to náš první pobyt na Krétě. Bohužel až na místě jsem zjistila, že Plakias je nejlepší místo na Krétě pokud jsem pokročilý windsurfaři. Ti, co umí číst již tuší..., fouká tu... Fouká není to správné slovo. Pokud v tomo ročním obdobá fouká, je to vichr, který Vám vane písek do očí , uší... no ... Plakias, když nefučí, je příjemná, tradiční řecká vesnička. Pokud se domluvíte s místními, tak jsou velmi příjemní a vstřícní. No řekněte sami, kde Vás odveze taxi na sousedící pláž a řekne: zaplatíte později... Pláže a moře jsou úžasné, průzračné a skvělé na plavání. Severní pláže mají rolující ...

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Jana

Erato (Jana, 2012)
16.07.2012
Místo nabízející především koupání v čistém moři. V okruhu několika kilometrů (tedy vzdálenosti při troše vůle docházkové) jsou i další hezké pláže. Samotné letovisko je sice příjemné, ale obzvláště malebné není. Našince překvapí (ať už příjemně či nepříjemně) tamější orientace na české turisty ... Docela příjemná dovolená odpovídající ceně.

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Adriana

Spokojenost
01.02.2012
Plakias je krásné městečko když tam nefouká. Bohužel jsme měli tu smůlu a trefili na pořádnej vítr dokonce byl na stupnici 6 z 8 Do centra městečka kde jsou taverny a markety je to asi kilometr, coz neni moc si řeknete, ale zase když tam jdete třeba 3x tak už to přestane bavit :D

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Renata Linterová

Kréta - Erato
01.02.2012
velmi pěkné ubytování, do městečka příjemná procházka, bohužel v době (červen 2009) se v blízkosti stavěl hotel,takže jsme měli brzkého budíčk

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Štěpánka

Kréta - Erato
01.02.2012
příjemná dovolená strávená na pláži, ač občas může být na písčité pláži trochu problém přílišný vítr

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

červenec 2009
01.02.2012
Skvělá dovolená v nepřeplněném letovisku Klidnější letovisko s krásnými plážemi - milovníci Řecka zde najdou vše co hledají: čisté moře, krásnou přírodu, klid a výborné taverny s příjemnou obsluhou.

Celkové hodnocení

Průměrné hodnocení nevyplněno

Sledujte nás

Google Plus You Tube

© Copyright VIAMARE s. r. o. Specialista na Řecko od roku 1992-2017 . Všechna práva vyhrazena.
Realizace: MagicWare | Redakční systém is>content | Rezervační systém is>tour